• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens äventyr i ett ord: livsfarligt

  Nej, det fungerade inte alls idag. Jag har kört fast lite, skulle jag säga. Hinner inte tillbaka och Aleccis rusar, eller nej, hon fullkomligt sticker efter hindren. Det blir till att avanmäla oss från februaritävlingarna för vi är INTE redo för några regionala 110-hoppningar än på ett tag. Det är knappt så jag vågar ställa upp i P&Jn om hon ska vara i det här tillståndet. Men jag är som jag nämnt tidigare, en obotlig optimist så vi kör på.
   
  Förresten så har Aleccis för första gången sparkat bakut med mig på ryggen idag. Gjorde ett galoppombyte och där åkte röven i vädret, haha. Sen gick det alltså inte så bra. Eller alltså, det gick när det var ca 70 cm högt. Men det var varken snyggt eller trevligt. Men det gick. Ungefär där ligger nivån. Sen var jag väääldigt nära på att ramla av idag. Sjukt nära. Tack vare att jag råkade hålla kvar i tygeln så Aleccis vred på hals och huvud kunde jag krama mig fast på sidan och sedan kravla mig upp igen. Men njae, ingen bra dag. Nyttigt dock, men det krävs så mycket mer. Aja, Aleccis är väldigt trevlig och följer mig som en hund i alla fall och ibland får man vara glad för det lilla :)
   
  Körde Pärla efteråt, och det var kallt! Hon travade på så bra, men vi tog bara ett varv runt dahlsedarundan.
   
  Om vi går tillbaka till Aleccis så ska jag försöka tänka på att börja om lite igen. I alla fall så länge det är inomhus. Sedan räknar jag med att få tillbaka henne där hon var innan och sedan utveckla det vidare därifrån. Jag hoppas att klubben i grannkommunen har sina P&Js regelbundet en gång i månaden för de är perfekta att åka och starta. De är så trevliga där, inga skumma blickar, ingen direkt prestige, go stämning osv. Väldigt bra ställe att träningstävla på, helt klart! Men att det ska vara så svårt att få henne att lyssna! Men jag skyller inte på henne, för jag är alldeles för passiv och liksom vänta på att hon ska ta initiativet vilket är helfel! Då drar hon iväg och så blir det inget bra. Jag längtar verkligen till det tinar och torkar upp och blir utomhussäsong! :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.