• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Årets första start!

  Det tar sig! Årets första starter kommer bli på pay & jumpen som hemmaklubben kommer anordna den första februari (så länge de får ihop tillräckligt med funktionärer. En annan är ju inte snål på den punkten i vanliga fall, men när jag måste rida in för att ta mig dit = ingen transport med mig, så får jag nog hoppa över funktionärsjobbet). Så himla roligt att komma igång lite smått igen! :D
   
  MEN, ett stort jävla enormt men måste läggas till. Aleccis är en vild ko så fort hon ser hinder och jag har ingen kontroll på henne, hähä. Det kan leda till vår död liksom, men vi kör! Det är ju inte förrän hindren blir 120 som jag lovade att inte hoppa destruktivt ;) Så det blir väldigt spännande och jag har inga mål - förutom att inte rida på någon, skada någon osv. Sådant får inte hända, och sådant ska inte hända. Punkt.
   
  Däremot om vi kommer över hindren (eller inte), eller springer förbi, eller ens hoppar dem i rätt ordning (HAHA, gick ju inte så himla bra på KMet i november) osv - det skiter jag i. Vi ska prova, träna, känna efter och i slutändan bli bättre. Och Aleccis är alltid galen innan hon har fått hoppa regelbundet (ofta alltså, det kan ju vara regelbundet även en gång i månaden liksom), så nej, här finns inga förväntningar.
   
  Vi startar nog 90 och 100 cm. Det känns som jag har större chans att kanske lyckas bromsa någorlunda när det är runt 90 iaf, hon får - om jag har tur - inte upp farten så fasligt när hon är över så små hinder. Men hon har ju lurat mig innan, så jag ska väl inte hoppas på för mycket.
   
  Det kommer i alla fall bli kul (hoppas jag), och jag ska försöka hoppa i alla fall ett par gånger till innan dess. Jävla bromspedal bara som krävar så förbannat på den här hästen, höhö. Svänga verkar jag ju kunna nu för tiden i alla fall.
   
  Det blev inte så värst seriöst det här inlägget, men det är lite så det känns. Vem vet, hon kan ju faktiskt överraska genom att vara filbunken själv - fast, njae. En sak är i alla fall säker, oavsett hur det går; hästen kommer minst sagt vara väldigt glad!
   
  Jönköping i november. Översta bilden är från Emma och understa är en print ur filmen, och det är lite så det känns som hon kan vara om en och en halv - två veckor.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.