• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis vintertäcke

  Jag skrev för ett tag sedan (typ en månad, då det var snö sist - i ett och ett halvt dygn ungefär) att Aleccis har ett täcke jag är riktigt nöjd med. Igår tog jag en halvdan bild på det, men tänkte visa det ändå. Haglunds är märket och det är lite av ett reflextäcke - jättepraktiskt! Tyget verkar väldigt slitstarkt och dessutom är jag nöjd passformen. Rekommenderar det! Men jag har inte hittat vart det går att köpa (mer än när det var ett litet parti till salu i Gekås, Ullared).
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.