• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis på tur

  Red Aleccis innan jobbet idag, och jävlar vad kallt det har varit nu de senaste dagarna! Inte så himla många minusgrader, men ändå en sjuk kyla och starka, iskalla vindar. Lockande! Eh, eller inte.
   
  Jag satt på en väldigt, väldigt taggad och glad häst som köttade på med en powerwalk när vi skrittade fram och så låg hon på och skulle trava fort som attan när det var dags sen. Både långa, rejäla kliv och snabba rörelser. Effektiv förflyttning skulle man kunna säga. Men inte så himla trevligt kanske.
   
  Hon fick röra sig i en hel del skänkelvikningar och när vi kom neråt byn gick vi in på LP och tog några varv på volten vi har ridit upp. Därefter gjorde vi lite skänkelvikningar och serpentinbågar innan vi avslutade med några varv i galopp och trav på volten. DÅ, när vi hade ridit typ hela passet och bara skulle "rulla ner" (haha, påhittat uttryck) så fick hon hjärtattack för något (som inte fanns) på andra sidan busken och så hoppade hon åt sidan och ba "WHAAAAA!". Jag känner mest; jävlahäst, haha, nejdå, men hur många varv har vi inte ridit på den där satans volten - det finns INGET att reagera på. Men sånt är livet när man har en tittig häst.
   
  Förutom det lilla utbrottet i slutet så är jag ändå nöjd med henne. Faktiskt. Det gick skapligt - och man får ju inte ha för höga krav när man inte har några vettiga förutsättningar. :) Omkring 1h 10 min var vi ute.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.