• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis man

  Jag förstår att folk har åsikter - checka bara in detta! Pärla, fjord som "bör" (enligt rasstandarden och blablabla) ha ståndman har inte det. Medan Aleccis, som är tävlingshäst, och inte "bör" ha det, har det. Men bara halva manen (vilket inte direkt gör det bättre).
   
  Alltså, jag sa ju att när jag skulle slita av lite man på Aleccis sist så ville jag ta i lite extra. Bara det att det blev för kort och nu står den alltså upp längst ner, men ligger där fram. Dessutom verkar växten stå still över vintern för det händer ingenting! Jag bara väntar ju på att det ska växa ut så att det lägger sig igen. Det som är allra snyggast på Aleccis är när hon har kort man, men inte så kort att den står, och så ligger den huller om buller, eller alltså lite framåt, mitt över halsen. Svårt att förklara, men nu ser det inte så vackert ut. I och för sig är jag den sista i världshistorien som bryr mig om ifall något är "vackert" (definieringsfråga) eller inte.

  Väx då manen, väx!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.