• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vem är du att bestämma hur mycket jag ska äta?

  Jag kanske är känslig... men denna bild/detta mått tycker jag är väldigt provocerande! För vem fan bestämmer hur mycket jag ska äta?!
   
   
  Bara för att jag råkade födas med inbyggd kissfunktion ska jag tydligen äta mindre än de andra, men mer än barn i 10-12 års åldern. Alltså, vem tror sig kan bestämma hur mycket spagetti vem ska äta, och vem har bestämt att män äter mer än kvinnor? Och varför står det "kvinna", och sedan "vuxna" - det tolkar jag som att det då är baserat på att de "vuxna" i sammanhanget har slang. Är man då slanglös så är man inte vuxen, tydligen...
   
  Ursäkta mig, men varför inte - om man nu ska göra ett mått - göra endast antal portioner? 1 port, 2 port, 4 port - precis som det är på andra förpackningar?
   
  Bitter och provocerad. Men en sak är säker; ingen bestämmer hur mycket jag ska äta. Punkt.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.