• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Velar lite hit, och velar lite dit

  Jag anmälde mig ju till februaritävlingarna för ett tag sedan, men sen avanmälde jag oss. Nu har jag anmält oss igen, haha. Jag velar sjukt mycket! Men det jag ärligt talat oroar mig för är höjden. Jag vet inte om jag kommer tycka att det känns högt. Men då tänkte jag såhär; att igår, på P&Jn så tänkte jag inte ett skit på höjd eller liknande, utan bara ridning och vart hindren stod så man red mot dem med så bra vägar som möjligt. Och när vi har hoppat själva har jag tyckt att 1m var högt, men inte igår. Alltså tänker jag som så att när vi har kommit igång så glömmer jag bort att analysera höjden på hindren, och fokuserar bara på ridning och vart de står. Alltså borde det inte spela någon roll med 10 centimeter till. Jag anmälde oss till fredagens och lördagens 110.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.