• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckans fokus

  Vecka 7
   
  Placering.
   
  Jag förkortar veckans fokus med "placering". Under gårdagen hade det ponnylag som ska tävla dressyr för VRF i div II en träff/genensam träning. Jag var med, framför allt som chaufför, men var även med för att höra tips som jag kan ta med mig i min ridning. Vad som hände var att jag blev riktigt motiverad under träningen och nu passade det perfekt att köra en omgång av huvudplacering som veckans fokus.
   
  Formen kommer bakifrån osv, ja visst är det så. Men jag är mesig med Aleccis och hur ska hon kunna veta vad jag vill om jag inte visar/talar om för henne vad det faktiskt är jag vill? Därför ska jag denna vecka fokusera på just det. Jag vill visa var jag vill att hon ska placera huvudet, och därifrån kan vi sedan arbeta vidare.
   
  Vi provar att ta olika steg i lite olika riktningar och nu gör vi såhär, på rent tävlingsdressyrsätt - testning, testing!  Kommentarer
  evi

  vilken bra blogg tjejen! fina bilder och rolig och läsa, otroligt fin häst! :) keep going!

  Svar: Tack du :)
  vinna.blogg.se

  2014-02-12 @ 10:03:01 | URL: http://evln.devote.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.