• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckans fokus; förlängning

  Vecka 7 (+8) + 9
   
  Placering.
   
  I och med att det var tävling i slutet av förra veckan och det blev rätt många dagar där vi hoppade, så tänker jag fortsätta att fokusera på samma sak även kommande veckor (eller ja, vecka, fast efter denna vecka). Men nu blir det en vilovecka för Aleccis och då blir ju hela fokus-grejen "vilande". Jag känner att vi på endast två pass kom en bit på vägen och därför känns det bra att försöka fortsätta ta vid där vi slutade efter hennes vilovecka, utan att fortsätta med något annat.
   
  Det hjälper faktiskt att ha sådana här fokus att koncentrera sig på. Vissa fungerar givetvis bättre, och andra sämre men i det stora hela så hjälper det. Sedan är vissa pass bättre och andra mindre bra just ur fokus-synpunkt, det hänger såklart på allmäntillstånd, motivering, tanke med passet osv. Det var faktiskt en bra idé att driva detta varje vecka, även om det ibland känns för lite med bara en vecka, men å andra sidan "fastnar" man inte heller, utan det rullar på.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.