• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utvärdering - veckans fokus; halvhalter

  Ärligt talat har jag tagit mig vatten över huvudet denna gång. Halvhalter - det är bland det svåraste jag någonsin gett mig på. Varför? För att jag aldrig, aldrig har förstått det där med halvhalter.
   
  Jag har bett otaligt många människor förklara, jag har läst artiklar, blogginlägg, tips och trådar - men det känns som en överflödig grej eller ja, hela grejen är så suddig. För jag vet inte hur det ska kännas eller vara, eller hur hästen ska reagera vid en halvhalt. Hur man ska få igenom en halvhalt, inte ens vikten av halvhalter har jag förståelse för.
   
  Så det har varit svårt att hålla fokus, och jag har fallit ur totalt. Detta har med andra ord inte gett någonting.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.