• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utebliven från datorn

  Stall ett, stall två och så stall ett igen; 7,5 timmar stall och hästar. Det är lite som ett heltidsjobb emellanåt detta med hästeriet. Men inte klagar jag, nej långt ifrån! Det är ju såhär man skulle vilja ha det varje dag.
   
  Sedan lyxade vi till det med att äta finmat; plankstek! (Och gissa hur fräsch jag var då? Haha, kom direkt från stallet med svettig hjälm-frilla och ridtröja där på restaurangen. Aja, är det någon som stör sig så är ju faktiskt inte det mitt problem, och jag hade faktiskt bytt om från ridbyxor i alla fall.) Och sen, sen, seeen så stoppade vi ÄNTLIGEN in ljudet i bilen! Har ju faktiskt haft honom i två månader idag, så det var väl på tiden. Det där med att dra kablar, byta stereo och koppla och greja är långt ifrån min grej. Jag drar kablarna, så får gubben göra det otäcka (jag är VÄRLDENS fegis vad gäller elektricitet; jag HATAR ström! Man får respekt efter x antal stötar från diverse djurstängsel. Men nu är det gjort, och nu får jag köra som om det är lösa ägg i skuffen (inte sladda med andra ord, bläää) för jag vill ha hela rutor i bagaget i den här bilen.
   
  Pärltanten<3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.