• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Två L, en P och en A

  (HAHA bara för att det kan bli "PALL", *dålig humor*)
   
  Vi har omplanerat veckan lite och idag är det dags att åka söderut och besöka L igen. Men det är inte bara ett L som ska motioneras utan två L, haha. Lite komiskt att båda hästarna börjar på L (vilket jag inte tänkt på förrän nu), i alla fall smeknamnen. Fast, det är väl precis som med mina. I min hjärna så slutar ju bådas namn på "is" vilket jag tycker är lite kul - tills jag kommer på att så ju inte är fallet utan det är snarare ett av Pärlas alla tusen smeknamn som slutar på "is".
   
  Tanken är att Pärlis (höhö) ska ut på en körtur i byn efteråt och sedan ska Aleccis "The Titt-horse" ut en sväng också. Har inte bestämt hur, men blir väl på LP där det inte finns så mycket att titta på, eh, jag skojade bara. Den hästen kan titta på ALLT, trots att ALLT har funnits på samma plats, och dessutom är orörligt, i hundra år tidigare. Men det är lite sådan hon är, så att säga.
   
  Förresten, så kom jag på en grej! Allt hänger ju på inställningen, och detta med att Aleccis är en väldigt jobbig titt-häst går att fundera lite på. Jag tänkte såhär igår när vi kom hem igen efter avslutat pass; antingen kan man ha en häst som är jättetittig på hinder, men är otittig ute/överallt annars, eller så kan man ha en häst som är tittig på ALLT - förutom på hinder, arrangemang osv. Vad väljer man? Jo, men hej Aleccis. Du får fortsätta titta så mycket du vill! För hon är verkligen sådan; tittar inte på en enda grej på framhoppning/tävlingsbana, men utanför staketet kan det vara otäcka grejer, typ. Omgivningen är farlig, men hinder kan se ut precis hur som helst. Spännande inställning hon har, den där hästen.
   
  Inte för att hon är så tittig på bilden direkt, men snacka om att ha fokus på något annat
  än den som styr...


  Kommentarer
  Wilma

  Fin blogg! :)

  2014-02-04 @ 08:26:32 | URL: http://wilmafur.se
  Evelina Blomqvist

  Sv: haha åh, du får ta med båda hästarna, det finns det plats till! ;)
  Och mannen får du väl sätta i arbete så att han inte har så mycket möjligheter att göra annat. ;)

  Svar: Hahah, hade såå gärna verkligen velat åka.
  vinna.blogg.se

  2014-02-04 @ 10:00:28 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.