• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Spoiled

  Alltså, ni vet ju att jag åker till en viss "L" två gånger i veckan? Det råkar vara världens mest underbara människor som äger den hästen. Det är inte bara det att vi klickar och har hur mycket som helst att prata om - om allt! Jag tycker verkligen om dem så himla mycket!
   
  Inte nog med detta, utan nu har jag blivit världens mest bortskämda människa också. Jag har nämligen FÅTT ett sådant träns som jag så gärna ville ha. Träns med pullarnosgrimma och ljusa dekorsömmar. Mums! Sen fick jag även en sådan där "Stallboken" där man kan skriva massa kul om träningar och tävlingar och sådant.

  Det var rena rama julafton sist jag var hos dem, och det är lite jobbigt att bli så bortskämd, haha.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.