• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Skillnaden som gör skillnaden"

  Idag ska jag till ett ställe där vi ska se på en film från en föreläsning med en mental coach. Skillnaden som gör skillnaden, heter den. Och det är verkligen så. Vill man utvecklas så kan man inte göra samma sak varje gång - för då får man garanterat även samma resultat! Man måste göra något annat, hitta något som fungerar och som gör att man utvecklas. (Ja, jag har sett den tidigare, men jag är verkligen sugen på att se den igen! Man kan aldrig få för mycket mental pepp-talk!)
   
  Därefter ska vi boka in lite tider för personliga möten och sen, sen ska jag både ut och rida L och rida Aleccis men i vilken ordning det blir vet jag inte än. Aleccis ska mest jogga runt lite mysigt, och L ska vi känna på. Hon har blivit väldigt mycket tömkörd den senaste tiden och nu tänkte vi att det skulle vara intressant att se om det har blivit någon skillnad ridmässigt. Hon var ju väldigt sned tidigare, och hade även väldigt svårt för vänstergaloppen. Så det ska bli spännande! Jag förväntar mig en väldigt pigg ponny, haha. Hon har verkligen fått mycket bjudning den senare tiden, så det ska bli roligt att sitta upp på henne igen nu efter flera veckor.
   
  Jag tog med mig kameran igår btw, och detta är resultatet. (Alltid lika lätt att ta kort på hästarna. Pärla: "går kameran att äta idag då, tro?")
   
   

  Aleccis är jättejättesmutsig på nosen (men det syns inte så väl på bilden). Det är rundbalarna som smutsar ner henne, men frågan är hur positiv hon är till att tvätta den delen på kroppen framöver när det blir lite varmare? Då snackar vi alltså vattenslang (och inga tillbehör som schampo eller liknande), men hon kanske är lika snäll att blöta ner på huvudet som hon är på resten av kroppen? We'll see!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.