• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rackel Chavannaise

   
  Jag har sagt det förut men säger det igen. Denna häst alltså - wow! Ramlade över filmen (som jag sett några gånger tidigare) och blev förälskad på nytt i denna häst. Detta är min definition på min drömhäst. Så läcker, luftiga språng, fantastisk inställning, hon gör det så lätt och verkar ha ett öga i varje hov. (Och ni som följt mig och hästarna innan vet att Aleccis och detta sto har en gemensam släkting, vilket är skitkul! Inte för att det egentligen är något att hurra för då det inte spelar någon större roll, men det är minsann ett litet roligt sammanträffande. Voltaire är nämligen Rackel Chavannaise's far och Aleccis farfar.)


  Kommentarer
  Emma

  Mycket fin! Pias ena avelsto är efter voltaire har jag för mig :)

  Svar: Vad kul! Fast, det blir ju lätt så :) De populära hingstarna kommer igen i var och varannan häst efter ett tag :P
  vinna.blogg.se

  2014-02-11 @ 17:53:27 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.