• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Provridningen av Aleccis juli 2012

  Säga vad man vill, men det har allt hänt en del sedan dess.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Oj vilken skillnad!
  Jag har tänkt svara på dina kommentarar ungefär tretusen gånger, men sen det bara inte blivit av, haha! ;)

  Feminism är sjukt intressant, och jag står för väldigt mycket av det som ämnet handlar om i grund och botten - men på grund av det extrema är jag näst intill rädd för att klassa mig själv som en av "er" eller vad man ska säga. ;) Givetvis är det bara en ytterlist liten del av världens alla feminister som häller öl på män på stan och skriker och vrålar och beter sig, men det är tyvärr de som syns mest, och det är tyvärr dem jag tänker på när jag hör begreppet - deras handlingar glömmer man inte på fem minuter. ;)

  2014-02-16 @ 19:28:23 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.