• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Positiv energi

  En kompis, vars ena föräldrar har kor, sa till mig en gång att dennes förälder trodde att djuren ogillar när man skrattar. Jag tolkade det som att hin menade att själva skrattet var det som djuren inte gillar. Vad konstigt, sa jag, då man skrattar utstrålar man väldigt mycket positiv energi (så länge det inte är ett hånfullt skratt), och är det något djur reagerar på så är det just energi, och framför allt positiv sådan har stark inverkan. Detta är min uppfattning.
   
  Jag har skrivit det förut, men står fortfarande fast vid samma, dock oprövade, teori.
   
  Helt seriöst tror jag att man kan lära djur saker genom att skratta som beröm/belöning. Just eftersom man då förstärker beteendet/rörelsen de gör med massa positiv energi.
   


  Kommentarer
  Linnéa

  Hahaha aww va söt <3 Charmigt!

  Svar: Visst är hon :')
  vinna.blogg.se

  2014-02-24 @ 18:03:18 | URL: http://minilini.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.