• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla i slasket

  Jag och Pärla tog en kort tur barbacka ute i mildgraderna. Det töar verkligen fort, och vad slaskigt och fuktigt det blir! Nej usch, ska det vara vinter så ska det vara snö, minusgrader och torrt! Något annat alternativ behöver inte finnas. Men nu kan man ju hoppas på att våren är på väg (haha, eller inte). Lagom till det torkar upp så kommer nog nästa snötäcke. Aldrig är det bra, nej nej.
   
  Pärla var rätt seg idag, och jag orkade inte underhålla den långsamma skritten så efter vi hade skrittat av halvvägs la jag mig på rygg och gungade med. Pärla kommer hem så småningom. Jag kände mig som en gammal krigarkung som hade stupat i ett krig, och nu bar min tappra häst hem mig till riket igen, höhö.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.