• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Oviktigt babbel

  Det är så roligt att skriva inlägg, denna gång om djurhållning och inte bara ett vanligt dagens-ridning-inlägg, och så strular datorn (eller blogg.se, efter en massa annat strul tror jag snarare på den sistnämnda) och poff, så är allt borta. Är ju inte direkt första gången den händer. Sen har man ingen som helst lust att försöka skriva igen (och så går det aldrig att formulera lika väl som man gjorde första gången). Skit.
   
  Men jag kan ju berätta något annat då istället.
   
  Jag har världens sämsta koncentrationsförmåga. Alltså helt hundra seriöst. Jag brukar säga att jag har koncentrationssvårigheter för det är precis vad jag har, men inte "på papper". Det låter som man har en diagnos när man säger så - vilket jag säkert kan ha, jag vet ju inte då jag inte har blivit testad för det? Det är inte bara när jag rider jag har svårt att hålla fokus och koncentrera mig på själva ridningen, utan det kan vara när jag pratar med någon. Alltså jag kan inte "låtsas" vara intresserad om jag inte är det. Det går inte! Direkt vandrar tankarna iväg och jag kan inte förmå mig till att lyssna, ta in, fundera, diskutera och föra ett normal samtal! Allt det som vanliga människor gör utan att anstränga sig. Det är sjukt jobbigt. Är det däremot något som är intressant så är det inget problem får då är jag ju intresserad.
   
  Ett annat problem jag har är att jag skarpt ogillar att se någon i ögonen. Det har inte med samvete att göra, utan jag tycker bara det är obehagligt men framför allt är det för att jag inte kan koncentrera mig! Direkt vandrar tankarna iväg om att det t ex är sjukt att ögonen fungerar och så börjar jag tänka på det istället. Eller så kollar jag i pannan eller något för att det ska se ut som att man tittar i ögonen, men problemet blir då att jag börjar tänka på vad jag gör, dvs flyttar blicken, och sen kommer jag på mig själv med: "skit också, nu har jag ju glömt att lyssna - igen!" Vilka problem man kan ha, haha.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.