• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Odräglig är synonym till "behöver motion"

  Igår hade jag ju tänkt att rida Pärlis, och jag hade inte bestämt mig hur jag skulle göra med Aleccis. Om hon skulle få vila eller om jag skulle börja rida. Regnet bad om att det skulle bli en barbackatur, så jag gjorde i ordning Pärla till en barbackatur. Men så var Aleccis lite odräglig och skulle bita på inredningen; antingen på "hennes" sida, eller på Pärlas sida, eller i dörren, eller i någon vägg. Så det var inte så svårt att komma fram till att hon behövde motion!
   
  Handhäst, alltså. Det var så det fick bli. Pärla var lika nöjd som vanligt, men Aleccis tycker ärligt talat att det är betydlit roligare att bli riden, haha. Men hon fick finna sig. Vi skrittade fram, och sen var det trav för Aleccis och mycket galopp för Pärlas del. Lugnt, lugnt, lugnt gick det. Aleccis är en riktig slöpotta när man inte sitter på henne, så hon hamnade lite på efterkälken ibland, men inte mer än att jag givetvis håller i hennes grimskaft. 50 minuter i byn, i lite regn och tillsammans med båda hästarna - ibland har man det allt bra.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.