• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nytt upplägg

  Såhär är tanken med Aleccis just nu.
   
  Efter helgens tävlingsstarter så ger jag henne en veckas ledigt. Vi vilar lite från varandra och så börjar vi om sedan. Jag måste ha gått för fort framåt sedan vinteruppehållet och det straffar sig nu. Därför kommer vi som sagt börja om litegrann, sänka rejält och nöta lydnad på småhinder och sedan, när det känns välkommet, successivt ta lite i taget. Det är ju inte höjden som är det viktiga, men jag har mål jag vill uppnå och på hinderstöden står det siffror - så enkelt är det.
   
  Tanken är att under tiden få med mig betydligt mer lydnad när vi sedan höjer upp till samma nivå igen och även ha med oss en stor dos både självförtroende men framför allt tillit. Vi måste arbeta ihop som ett team - för det gör vi inte nu.
   
  Det är inte förrän när utomhussäsongen drar igång på allvar som jag känner att jag önskar vara i fas igen, men tills dess har vi all tid i världen. Jag måste lära mig att arbeta mer långsiktigt och detta är en viktig del i den satsningen.  Kommentarer
  Olivia Gustavsson

  Låter som ett bra och genomtänkt upplägg :) superfin bild!

  2014-02-13 @ 10:52:08 | URL: http://oliiviiagustavsson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.