• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Musik fylld med känslor

  I 16-17års åldern hände det mycket i mitt liv. Många nya människor träffade jag, och under denna tid klev jag även in i något som därefter har kallats för "vi" och "oss". Men jag skulle ljuga om jag sa att allt var en dans på rosor. En hel del känslor fick jag känna under en relativt kort period, man velade, funderade, vågade inte osv. Alla har nog varit där, eller kommer vara där, mer eller mindre. Här är några låtar som jag fortfarande känner starkt för. Vi minns genom att bli påminda - precis som alla andra djur också gör. Som sagt, åren var 2007 och 2008, fyfan vad jobbigt det var ett tag.
   
   
   
   
  No words needed.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.