• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Motionstur

  Det gick jättebra att ha med Pärla lös! Vi "tappade" henne bara i några korsningar där hon stannade (vi brukar svänga i dem, beroende på vart vi ska) men när vi försvann så kom hon ifatt igen i full fart, haha! Red i skogen, och mötte en traktor samt en skogsmaskin stod och lastade timmer på vändplatsen där vi ändå skulle vända. Ingen av hästarna brydde sig, så det gick bra. Vi galopperade uppför den långa backen och det var lite jobbigt tyckte dem. Men vad smidigt! För man känner sig så elak när man sitter där på Pärla och ber henne galoppera uppför backen - på detta vis springer hon någorlunda självmant samt utan något på ryggen som frestar hennes kropp så det är ju perfekt.
   
  De är så himla kloka, haha! För när vi skrittade fram så kom Pärla på efterkälken, men hon skrittade bara. Sen kom vi till den där platsen där vi brukar börja trava, och hästarna vet det sååå väl! Så vänder jag mig om efter vi har passerat det stället efter 50-100 m och då kommer Pärla ifatt - I TRAV! Haha, så jävla sött att hon väntade med att trava ifatt tills vi kom dit. Gullis!
   
  Aleccis var som vanligt att rida, fast hon var lite skeptisk och ville gärna stanna när Pärla hamnade bakefter. Jag märkte det att detta fungerar toppen om de bara ska ut och bli motionerade, men ska man träna lite lydnad och sådär så är det bättre att vi lämnar Pärla hemma, hähä.
   
  Vi var ute i en timme och båda var svettiga efteråt, så lite nytta måste det ha gjort i alla fall. :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.