• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mellomys

  Det känns så bra att bara sätta sig tillrätta i soffan, öppna godispåsen och kolla på melodifestivalen (det är ju tradition!). Imorgon väntar som sagt provridning och därefter middag med svärföräldrarna.
   
  Jag såg att det vankas P&J i april, dagen innan jag ev hade tänkt att åka på en lokal tävling. Det är nämligen den 13 april som är mitt tidsbestämda mål. Men kommer vi inte överens är det betydligt bättre att hoppa en P&J istället. Verkligen, verkligen synd bara att denna klubb aldrig lär sig att kolla TDB innan de bokar in (nästan varje gång!) sina P&J exakt SAMMA helger som det är andra tävlingar i krokarna. Nybörjarmiss, skulle jag kalla det. Vill de inte ha starter när de väl anordnar något? En stor suck, det får de av mig. Och dessutom sköts den klubben sämre än någon annan här omkring och det är också tragiskt, då det hade kunnat vara så mysig stämning annars... Men det är också ett val de gjort - att stänga nya medlemmar med nya, friska förslag utanför styrelsen och blint styra vidare rakt in i återvändsgränden. 

  Nytänk, mina damer och herrar - även om jag ibland inte är så positiv till det så måste man tänka nytt och "outside the box" för att komma någonvart och utvecklas.
   
  Så, nu har jag fått det sagt också.
   


  Kommentarer
  Elenor

  Om det är så du tycker om oss så kan du väl säga det till oss. Vi i styrelsen har slitit som djur dom senaste åren eftersom ingen av våra medlemmar vill hjälpa till. Vi hade tänkt lägga ner klubben då ingen vill vara med i styrelsen men lyckades få ihop tillräckligt med folk och försöker ett år till. Vi styrelsemedlemmar är inga tävlingsryttare, vi har ingen erfarenhet av tävlingar utan gör så gott vi kan. Men det är inte så lätt när vi inte får tag på folk. Jag kan hålla med om att våra PoJs skulle kunna organiseras bättre men vad gör det när alla springer runt som yra höns, för vi inte är tillräckligt med funktionärer, och jag försöker ordna upp allt själv, det är inte så himla lätt. Och vi kollar inte när det är lokala tävlingar när vi sätter våra datum, endast andra klubbars PoJ, fast det är något vi kan förbättra. Dom flesta av dom som kommer på våra PoJs är skogsmullar eller barn som inte tävlar, varför ska vi då bara ta hänsyn till en eller två som tävlar mer? Vi tar gärna emot förslag på aktiviteter och förbättringar från våra medlemmar men då måste ju faktiskt ni medlemmar säga något till oss.

  Nä prata med oss berörda först innan du smutskastar oss på nätet.

  2014-02-23 @ 16:40:04 | URL: http://nrsjutton.blogg.se
  Evelina Blomqvist

  Vilken klubb handlar det om? Vågar man åka dit? ;)

  2014-02-23 @ 19:36:57 | URL: http://epicevelina.blogg.se/
  Johanna

  Jag kan delvis hålla med. Nog för att klubben fick ett rejält uppsving efter att de flyttade till en betydligt större anläggning men det måste förvaltas också. Det var ett tag sedan jag var med på någon P&J som de anordnade men måste säga att jag inte hade så mycket att klaga på arrangemanget då. Däremot har jag i flera år suckat över att det inte hålls någon koll på när andra tävlingar är. Det må vara många skogsmullar som är med men med tanke på vilken bra anläggning de har så skulle de lätt kunna locka en hel del tävlingsryttare också! Annars måste jag ge en eloge till att de fortfarande driver klubben. Det behövs en viss konkurrens till storklubben i vår kommun!

  2014-02-23 @ 21:33:36 | URL: http://teambockaberg.blogg.se
  Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot

  Fin bild på er! :)

  2014-02-24 @ 10:58:43 | URL: http://stockholmsjenna.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.