• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Magisk gräns

  Jag är så dålig på att ta tag i saker och ting, och en sak som ligger i denna kategori är att ta hand om kommentarerna som droppar in. Jag läser dem ju direkt då de även kommer som mail (det är kul att få mail regelbundet!), men är dålig på att svara (svarar på allt utom reklam) och godkänna dem. Jag lovade mig själv att bli bättre på det och liiite bättre är jag väl, men det är fortfarande under-all-kritik-dåligt. Men poängen är att jag har min magiska gräns på 30. När det är 30 så kan jag inte skjuta upp det längre, eller jag får inte göra det. Då är det bara att börja beta av. Alltså, det sjuka är ju att det ÄR kul med kommentarer, men det är bara det att det tar sådan lång tid att gå igenom alla (eftersom jag skjuter upp det), haha. Vilka problem man har alltså, hahaha!
   
  Snart är det alltså dags igen.


  Kommentarer
  Saga Paulsson

  Hahaha vilket problem, var glad att du får mycket kommentarer! Jag tror helt klart positiv energi på det sättet kan göra ens dag mycket bättre. Fin blogg! :)

  Svar: Hahah, ja jag känner mig väldigt, väldigt lat ;) För det är ju så att det är jätteroligt med kommentarer så är ju verkligen inget "problem". :)
  vinna.blogg.se

  2014-02-24 @ 13:27:16 | URL: http://sagapaulsson.blogg.se/
  Linnéa

  Åhh vill också ha så mycket kommentarer, hahah skicka hit några om du inte orkar ta tag i dom ;

  2014-02-24 @ 18:22:21 | URL: http://minilini.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.