• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Låtsaswestern-Pärlis

  Igår tog vi en tur i skogen, därefter längs med stora vägen, på andra sidan vägen och genom byn hemåt. Vi tog det rätt lugnt, dvs red rätt samlat, men jag lät henne galoppera mycket. Hon är mjuk och fin, lyssnar bra men är så fruktansvärt långsam när man skrittar att jag hinner somna, haha. Det är verkligen Pärla i ett nötskal; att skritta sakta, sakta, sakta. Resten tuffar hon på, men just skritten är något jag tycker är rätt jobbigt då man inte heller kan sitta och jaga, driva eller underhålla skritten för mycket för det ger ju inget positivt när det gäller långsiktigt då hon troligtvis bara skulle ignorera hjälperna mer framöver. Vi var ute i 1h 10 min.
   
   
  En hundra år gammal bild, från en av våra första 1m clear rounder. Vi fick ofta 4, 8 eller 12 fel när vi startade 1m, men sedan gick det över till uteslutningar. Men en runda tog vi oss runt felfritt och en omhoppning (LB bed A:1a, dvs 1m omhoppning) tog vi oss också igenom felfritt - och dessutom med vinst som slutresultat! Idag ångrar jag att jag inte var mer målmedveten och arbetade mer ja, men långsiktigt. Istället provade vi lite, tog det som det kom och då blev det svajiga resultat. Men visst hade vi allt som oftast väldigt roligt under åren!


  Kommentarer
  Kate

  Hej, hoppas du får en fortsatt bra dag..skulle vara kul om du ville kika in och lämna en kommentar, kram!

  2014-02-19 @ 16:27:25 | URL: http://katestipica.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.