• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kör en liten "dagens" då.

  Börjar dagen med besök hos L och co, fortsätter därefter till gården och rider mina finingar. Just det, igår när jag red Aleccis så var hon förvisso ingen höjdare när vi väl hoppade, men på både ditvägen och hemvägen var hon riktigt, riktigt fin! Nästan så jag undrade om jag råkat förväxlat häst, haha. Nejdå, men det kändes faktiskt lite, lite, liiiite, bättre i hjärtat efter fiaskot minuterna tidigare.
   
  Därefter funderar jag på att göra en maträtt som jag inte har gjort tidigare, men som är så himla god; nämligen lasagne! Men det beror på tiden, om jag hittar något vettigt recept osv. Kanske ska göra spenatlasagne annars? Åt ju det nere i Skånelandet och det satt fint!
   
  Sedan väntar jätteroligt pappersarbete. Sådant som man skulle ha gjort för hundra år sedan, och som då inte hade varit ansträngande alls, men nu när man har två och en halv evighetshögar så skjuter man upp det för att det helt plötsligt blev som att driva ett helt företag genom att bara sätta in dem i rätt flik. Skriva och redovisa ska jag också göra, hurra hurra så roligt, och planera hur jag ska lägga upp kommande utgifter. Februari blir ingen rolig månad, men det ska gå ändå. Lite planering och fundering så löser det sig säkert. Åh vad jag älskar min spricka i vindrutan just nu - eller inte, haha!
   
  Visst är det väl typiskt att allt ska komma samtidigt?! Oavsett om det handlar om sjukdomar/skador, motgångar eller utgifter. Aldrig kommer de solo, nejnej, det är som att de sammarbetar på något vis. Livets charm! Man slutar inte pussla, man byter bara ut träbitarna mot lite viktigare "bitar".
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.