• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kolla in denna film!

  https://www.facebook.com/photo.php?v=679190712126741 
   
  Det är en hingst i Egypten som blir klippt med en manuell klippmaskin. Det ser så himla fint ut, och mannen som klipper hästen gör det på ett skickligt sätt. Dessutom är det intressant att se hur det fungerar i andra delar av världen!
   
  Jag måste även säga att hästen ser himla fin ut i kroppen (man har ju hört både det ena och det andra om Egypten och deras djurhållning), men som sagt ser hästen fin ut. Han har dock några kraftiga ärr på kroppen, och i beskrivningen till filmen hänvisar de till en länk där de visar hur samma hingst har sett ut tidigare i livet (förra ägaren). Känsligt ja, men vad glad man blir av att se honom så fin i kroppen nu och han ser så lugn och tillfreds ut med mannen som klipper honom. Vackert!
   
  Samma hingst i juni 2011 till vänster, och i augusti 2012 till höger. Solskenshistoria, trots allt.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.