• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kärlek och lycka

  Det finns två bilder, två bilder som jag verkligen älskar och inte kan se mig mätt på. Det är en häst och en människa på varje bild, men det är inte jag, inte mina hästar eller ens någon jag känner. Men ändå, två bilder som utstrålar så mycket och som jag har stulit, lagt i en mapp och kollar på ibland för min egen skull. Dessa bilder kan få det att trycka på bakom ögonlocken - det är precis den känslan de sprider. Jag tänker dela med mig av bilderna till er, då de är så underbara, vackra och de säger så otroligt mycket.
   
  Är de inte fantastiska?
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.