• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hyfsat bra

  Det har gått rätt bra idag, men jag kan inte ta åt mig äran för riktigt allt. Ibland ska man ha lite flyt, och det hade jag idag! Det är nämligen så att jag - utan att jag ens har sökt - blev ringd och tillfrågad om sommarjobb! Fick beröm och det intressanta var att hon inte ens hade sett mig i sökmotorn, där hon hade letat efter mig. Så det var lite otippat, och väldigt, väldigt roligt! Sommarjobb - check!

  Förutom de så har jag både krigat igenom tvätthögen, diskberget och även tagit tag i samtal, hämtat papper - men sen tog det visst slut. Eller ja, Aleccis är hoppad och Pärla är körd så även de har fått sin beskärda del. Men visst är det saker som fortfarande inte blivit gjorda. Jag har ju råkat sprida ut alla papper, som ska vara vackert instoppade under respektive kategori i en pärm, överallt i den här lägenheten så idag fick jag bannor (för femtioelfte gången) att jag skulle stoppa in dem. Efter att ha fiskat reda på "mitt kontor" så hamnade dem visst allihop i en stor hög på soffbordet istället, haha.
   
  Jo, jag börjar ju ha rätt mycket oflyt med det här eländet jag sitter med just nu... Skrev ett sånt jävla inlägg och det var så ingående att jag inte ens orkar försöka sammanfatta det. Men det var jobbigt att skriva och sen - POFFJÄVLAVÄCK. Fan. När man väl kommer på något att skriva. Skitskitskit.
   
  Nej nu är det dags att slita sig och göra lite mer nytta innan det är dags att ladda upp inför morgondagen.  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.