• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hushållsarbete och hästfundering

  Först blir det L, därefter möte och så häst- och stalltid på det - men sen borde jag verkligen boka in lite hushållsgöra. Det är många högar både här och där i vår lya just nu (tvätt och disk). Synd att jag har fallit ur gängorna, för det blir så mycket mer och jobbigare då när man väl tar tag i det än om man hade gjort det från början. Men det finns ingen annan att beskylla än mig själv och hur jag prioriterar. (Det brukar bli i denna ordning; 1. Roligast 2. Roligt 3. Kul 4. Inget.)
   
  Det är inte bara hushållet som har halkat efter, det gäller även bloggen. Jag har hur mycket som helst jag känner för att skriva, men sen försvinner allt när jag har möjlighet och då blir det bara tråkig alldaglig skit. Men denna skit skriver jag för min skull, så det är inget som egentligen grämer mig. Det är bara tråkigt när man har något "på tungan" men sen glömmer man bort det lika fort.
   

  Hon skulle ju ha stått en vecka tänkte jag. Frågan är nu om hon ska stå lite till, eller börja gå direkt nu när jag ändå red henne lite igår? Vill ju gärna "sätta tänderna" i henne, men kroppen ska ju hinna med också. Har redan första serien planerad; vi börjar med så många "hinder" vi får ihop med mina prylar och kör ett språng mellan varje för att checka av om hon stressar på eller tar ett språng i taget. I helgen, möjligtvis!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.