• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helgen

  Under helgen kommer jag umgås med Jennie på hennes hemmaplan. För att hinna med hästarna så bra det går, så har jag tänkt rida innan tåget (uppstigning 05) - Pärla går barbacka och Aleccis går lydnad i byn.
   
  Men det var så länge sedan jag sov över hos en kompis (hähä) så jag vet knappt vad jag ska packa! Tar med mig massor, hellre det tänker jag?, men man vet ju aldrig. Träningskläder, bakkläder, vanliga kläder, finare kläder, och så alla teknikprylar med såklart! Men ändå känns det som jag glömt massa av det viktiga. Sånt man inte tänker på att man använder och som är relativt viktigt. Fast, i värsta fall går det ju alltid att låna/köpa om det är så.
   
  På söndagen kommer jag hem, och sedan blir det till att agera taxi till lite ponnyekipage. Så den här helgen kommer rulla på, utan tvekan! Bloggen är uppladdad och redo. (Den är mycket lättare att "packa" än vad väskan är, av någon konstig anledning, haha.)
   
  Jennie och Pärla för typ ett och ett halvt år sedan.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.