• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helgdag

  Det gick skapligt att sova, men jag är väldigt stel idag. Det tar emot ibland, men det ska nog gå att rida ändå! Man kan ju inte ge sig utan att man har provat (det råder delade meningar om ridningen idag i den här lägenheten, haha).
   
  Men först ska vi kolla vad fan det är för fel på min bil. Han vibrerar och det slår och har sig. Först trodde jag det var bakaxeln som är på väg att gå, men då var det bara kardanaxeln som höll på att lossna. Nu har han börjat igen, men kardanaxeln sitter där den ska. Så vi ska se vad det är för skit som bråkar den här gången... Jävla skitbil, jag saknar min kära 745a... Den är dessutom inte så rolig att dra med, då han fortfarande rycker till ibland. Och tänk att köra en häst med dålig balans (typ Pärla) och så ska bilen misstända och rycka - nej det blir ingen trevlig åktur för någon. Men en sak i taget, och först måste han bli användbar igen vad gäller drivlinan.
   
  Förresten, jag såg ju igår att Aleccis hade sönder mina regnbyxor när hon klev på mig, men nu såg jag att även mina favoritvardagsridbyxor också var trasiga på samma ställe. Kul. Så de ligger i soporna nu. Så onödigt!
   
  Men nu ska jag sluta gnälla! Det hjälper nämligen inte, utan istället ska jag lägga den energin på bilen och därefter hästarna. Det kommer garanterat kännas bättre sen, efter jag varit i stallet. Hoppas bara låren orkar med den ganska stora påfrestningen det innebär att rida.
   
     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.