• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Göteborg horse Show

  Som vanligt stannar jag hemma, och får följa det som händer hemifrån (så gott det går). Det är en av alla nackdelar med att inte ha något fast heltidsjobb. För hade jag haft det, skulle jag också vara där och knuffas på mässan och sitta och dregla på läktaren.
   
  Två gånger har jag faktiskt varit där, och det var så himla härligt båda gångerna! Hade man bara bott närmare så... Så lite avis måste jag allt erkänna att jag är på alla som ska dit och ta del av alla tävlingar, shower och alla hästprylar.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.