• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Genrep"?

  Idag ska jag försöka ta några språng med Aleccis. Tanken är även att hon ska gå som en välskolad, världsvan, rutinerad ridskolehäst - ah, fast näe. Haha, långt ifrån! Men vi ska försöka ta det lugnt och plantera lite självförtroende inför helgens starter; förhoppningen är att det blir som ett trevligt litet mini-genrep.
   
  Förresten så har de skjutit fram fredagens tävling tre timmar vilket jag tackar för! Jag skulle ha fått det väldigt, väldigt stressigt annars, men nu blir det nog perfekt! Jag har däremot fortfarande inte bestämt mig om vi ska rida in eller om jag kör henne. Det blir ju mer fysiskt krävande för henne om jag rider (och det är ju två dagar, vilket tåls att lägga vikt vid), och blir hon trött så blir hon väldigt springig vilket är långt ifrån positivt. Så det lutar väl åt att jag kör henne, trots allt.
   
  Efter att jag och Aleccis har tagit för oss några språng så ska jag motionera Pärla.
   
  Jag tänkte på det, att Aleccis har helt klart störst plats när i bloggen. Som den där planeringen jag skrev i dagarna - där står inte ens Pärla med. Även om det inte står, så rids/körs/motioneras givetvis även Pärla dagligen (vilket jag ändå brukar nämna i förbifarten).
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.