• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ge hit lite snö, vettja!

  Pärla var som sagt lite seg idag. Hon gör det man ber om, men det går lite långsamt bara. Hon är en liten Ferdinand när man ska skritta. "Jag trivs bättre här, där jag kan lukta på blommorna kolla på omgivningarna". Fortfarande lika mycket öronen framåt, men långsammare i rörelserna. Därför tänkte jag låta henne vila imorgon, igen. Aleccis går som vanligt. Beroende på underlaget så ska vi väl rida lite på LP igen tänkte jag, men man får vara lite öppen för förslag den här tiden.
   
  Vart är vintervädret när man faktiskt vill ha det?! Minusgrader, fluffig snö, ljusare och lite roligare. Betydligt roligare än slask och plusgrader. Det är sällan jag uppskattar snön, men nu gör jag faktiskt det. Det är verkligen så tråkigt att det är mildväder nu och som ska hålla i sig... Men vad gör man.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.