• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fullt upp

  Min söndag ska jag spendera genom att jobba. Jag jobbar delad tur, vilket (för oinsatta) innebär att jag jobbar först en tur på dagen och sedan en på kvällen, eller ja, det blir större delen av dagen förutom tre timmar och dessa tre timmar innebär födelsedagskalas. Så dagen kommer gå i ett!
   
  Det blir ingen ridning, och dessvärre bara en snabbvisit ute hos hästarna men ibland måste man prioritera annorlunda än vad man egentligen önskar. Nästa vecka kommer Aleccis dessutom få vila, men Pärla ska gå betydligt hårdare än vad hon har gjort i februari. Hon har tyvärr hamnat på efterkälken litegrann nu. Ytterst tillfälligt, men ändå. Jag gillar det verkligen inte. Men nu ska det bli ändring på det.
   


  Kommentarer
  Vera

  Åh vad söta! Bilden på din fjording i headrn är underbar!

  Kram

  Svar: Tack! :) Det tycker faktiskt jag också, haha (;
  vinna.blogg.se

  2014-02-16 @ 08:47:37 | URL: http://vera.weride.se
  Henny Vinlöf - blogg om hästar på olika nivåer!

  SV: Vi ska nog ha möte om det veckan som kommer eller veckan därpå, så då kommer det mer information om det! =)

  2014-02-16 @ 12:26:54 | URL: http://hennyvinlof.blogg.se
  Kajsa

  Mysig bild :)

  Svar: :):)
  vinna.blogg.se

  2014-02-16 @ 14:46:58 | URL: http://kajsaochtuvas.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.