• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredagstrim i ottan på världens finaste guldkorn

  Jag kom upp vid 05 i fredags och var ute på gården en dryg timme senare (det finns ingen som är långsammare än mig på morgonen och dess rutiner. Tar hundra år att äta osv, och så fastnar jag jämt med mobilen en halvtimme i stöten). Övervägde vem jag skulle börja med, men gjorde sedan som vanligt och började med Pärla the Starhorse (höhö). Vi red till en äng, barbacka, och så dressyrade vi lite där. Volter, serpentinbågar, skänkelvikningar och tempoväxlingar var vad vi pysslande med. Beauty.
   
   
  Red därefter Aleccis och valde att vara på samma äng. Hon var så fin! Vi gjorde mycket övergångar/avbrott och tempoväxlingar, men även serpentiner med mindre bågar och lite volter och sådär. Hon var jättefin men megaglad! Hon blev sjukt taggad när vi skulle göra tempoväxlingar i galopp, men det gick relativt bra ändå. Det är lätt att variera mellan galopp till trav, men sen är det ju ner från trav det blir knivigare. Hon var i alla fall fin och det kändes bra att ha gått upp tidigt för att hinna rida dem innan resan.
   
  Båda gick 40 minuter, så det var ju inga värstingpass direkt men jag kände att det räckte så plus att jag hellre ville ha lite god till på mig i och med att jag skulle iväg sen. 09.22 var jag inne i lägenheten igen, helt okej tajming!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.