• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Filma, eller inte filma...

  Jag har inte bett någon om en hjälpande hand (och att filma brukar ingå i den sysslan) under dagens start. Detta för att jag var uppgiven och inte vill föreviga den katastrof som (kanske) kan inträffa, när jag beslutade mig. Men efter gårdagens självförtroendeboost så känns det ändå som att kanske, kanske, kanske kommer vi över några hinder och det är ju alltid roligt att ha och analysera? Som jag nämnt tidigare är filmer från när jag rider väldigt värdefulla för mig och jag skulle offra någon kroppsdel i vissa lägen för att få ha film... Så, ska jag fråga någon eller ska jag strunta i det? Fanihelvetesjävlar vad jag ångrar mig om det går bättre än skitilla.
   
  HUR HADE DU GJROT?
  #beslutsångest
   
  Sist det inte blev film så blev det såhär;
  (...inte för att det kommer gå lika bra dagen till ära, men det jag menar är att
  den där kroppsdelen hade jag gärna bytt ut mot en film från just den rundan!)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.