• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En dag där jag har bestämt mig för att få mycket gjort

  Jag fungerar som så att jag måste planera för att på så vis bestämma när, var och hur och därför inte slingra mig undan utan verkligen ta tag i saker som är mindre roliga eller till och med jobbiga. Som att tvätta till exempel, eller ringa några krävande samtal/skicka mail, eller smörja min utrustning, eller klippa hästarna eller tömma boxen - vilket är både tungt och tidskrävande. Allt detta är saker jag bedömer som "jobbiga" och som jag måste planera in för att få dem gjorda utan att slippa undan. Känslan är oslagbar när man är klar med nämnda grejer, men just att ta tag i dem är så tråkigt, för att inte säga svårt. Men så fort jag har bokat in det så bara gör jag det. Då tar jag tag i saker och ting utan att ifrågasätta och utan att sucka över att det är jobbigt. Det är bara att bestämma sig och köra. Det värsta jag kan göra i ett sådant läge är att skjuta upp det jag inte vill göra, och i samma stund jag skjuter upp det så gör jag det på obestämd framtid. Fungerar du som mig, så försök alltid boka in NÄR du ska ta tag i det, om du ändå ska skjuta fram det. Senare samma dag, onsdag nästa vecka eller i april - oviktigt, bara det är planerat när och du står för att det blir gjort då. För man har ingen annan än sig själv att skylla på när det väl är dags, och då har man ju sedan innan, redan bestämt att det kommer bli av när man en gång sköt upp det.
   
  Idag är en dag där jag har oplanerade måsten (sådana som jag glömt bort och alltså inte har planerat in när, var och hur) - och därför tar jag nu en dag och går igenom sådant som måste göras, och så mycket som möjligt ska göras idag. Ringa samtal och tvätta är två saker som står på min lista som jag kommer på, på rak arm.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.