• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det var en gång en fjäder som blev en höna, igen.

  Det är inte förrän omkring 12.30 jag blir fri och det är då jag kommer börja lägga upp planen mer i detalj. Det känns verkligen illa att ha gjort en så stor grej av allt med tävlingen. Men det är väl för att känslorna krigar. Hopp fightar med förtvivlan, längtan som länge har bott in sig är utbytt mot en uppgiven kyrkogård - lite så känns det tyvärr. Vågar jag hoppas? En sak är i alla fall säker; och det är att jag aldrig någonsin har lyckats eller kan prestera under press. Den enda som har satt press på mig själv under alla dessa år är jag själv. Så jag ska inte gå in med för stor vilja då jag ändå inte kan behärska mig, men samtidigt är det det sämsta man kan göra att gå in och redan ha givit upp. Jag är dessvärre en obotlig optimist och risken finns att jag tror det kommer att gå - och det i sin tur känns lite väl vågat och en känsla jag inte borde känna. Sådant leder till besvikelse.
   
  Men som sagt, så mycket jag har ältat detta och så mycket känslor det har laddat... Varför, varför, varför har jag gjort så stor grej av det? Varför blev det en höna och denna fjäder? Antagligen för att jag vet att jag har tagit mig vatten över huvudet.
   
  Gårdagen blev inte som jag hade tänkt då jag fick rycka in på kvällsjobb. Därför är hela min fullproppade to-do-list fortfarande fullproppad och det kommer kännas väldigt jobbigt (fysiskt) att beta av den under kvällen kan jag tänka mig. Man blir trött av en hel dag full med händelser (och som vanligt för dåligt uppladdat med sömn under natten). Men det är bara att bita ihop och kämpa på. Sista dagen imorgon att fylla i och skicka in uppgifter så det måste ske oavsett vad ögonlocken säger. Sedan ska jag och en kundvagnen leka folkrace inne på Ica tillsammans med halva Vetlandas befolkning, för ja, alla ska handla på fredagar och jag också, tydligen. Bra planerat!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.