• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det gick.

  Började rida Pärlhästen. Hade den mest dressyriga sadeln jag har och långa läder. Det gick väl skapligt ändå, fast var riktigt jobbigt att trava. Jag satt mest i traven, men de gångerna jag provade att rida lätt gjorde det rejält ont.
   
  Red Aleccis sen och i vanliga sadeln och med de vanliga (hopp)lädren. Här snackar vi ont... Men efter en del lättridning i traven så kändes det lite bättre i alla fall. Aleccis var skitjobbig i galopp. Jag red henne på det tredelade och hon låg på ordentligt och blockerade de signaler jag försökte ge henne. Sen blev hon "rädd" för en läskig buske och så gjorde hon sådana där "hopp" med framdelen, med typ raka ben och då låser jag mina ben och det gjorde så ont att jag trodde jag skulle ramla av igen. Lårmusklerna bär ju inte i alla vinklar och här blev de spända (med oflit) och då blev jag väl inte jätteglad heller. Sen höll hon på att vända runt och ville inte gå förbi osv ett tag. Benmördarfasoner... Sen red vi vidare och traven blev bättre men galoppen var väl ingen höjdare. Men det GICK och det var huvudsaken! Imorgon blir det pelhamet, och jag ska inte stoppa in det tredelade i den munnen förrän mina lår (+bak +rygg) är återställda (vilket inte borde dröja så länge).  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.