• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det blir vad man gör det till.

  Jag är så opepp! Vi hade en toppendag i Eksjö och "skvallrade ikapp" kan man säga, åt massor och köpte massa onyttigt - vi gjorde helt klart det vi gör bäst, kan man säga! Vi har skrattat och pratat så stämbanden är utslitna och ja, det var ett kärt återseende!
   
  Men sedan slank jag ner i soffan och då är det kört! Syster var förbi och tog med sig lite kläder också, så det är skönt, då slipper jag göra mig av med dem i alla fall. Vissa plagg är dock kvar, men hoppas bli av med dem också så småningom, på ett eller annat sätt.
   
  Men nu gick lusten ur mig helt, och även om Pärlhästen står på schemat så är jag som sagt sjukt opepp på att ta tag i hennes motion. Hon är så underbar, men det spelar ingen som helst roll hur bäst i världen hon är när man har tappat suget - eller i det här fallet; satt sig till rätta i soffan. Men det finns inget alternativ, och jag vet hur underbart det är att komma in igen efter att hästen (i vanliga fall hästarna) har blivit motionerade; absolut den härligaste känslan som finns! Därför ska jag pallra mig ut och göra detta till ett bra pass ändå, trots mörker, regn och motivationslösheten som infunnit sig. #happyface #notverymuch
   
  Let's pretend its summer out there<3


  Kommentarer
  Josefin Pageryd- hästbloggen

  Ha en super torsdag och glöm inte bort att du är en underbar person, kämpa och ge aldrig upp dina drömmar för du kommer nå de en dag, jag bara vet det lika mycket som jag tror på dig :) KRAM <3

  2014-02-19 @ 23:33:36 | URL: http://pageryd.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.