• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dåliga matvanor

  Jag har sjukt dåliga matvanor. Det är lika illa som om jag vore en slibbig ungkarl i fyrtio års åldern. (Nej, jag generaliserar inte alls.) Idag, till exempel; det började med två mackor till frukost vid halv åtta-tiden, därefter en stor risi-frutti (sockerbomb) och ett wienerbröd vid nio-tiden, och en kebabrulle vid halv ett-tiden. Sedan skulle det bli ett långt hopp, så då stoppade jag i mig två wienerbröd till omkring klockan fyra. Men nu, vid strax efter halv elva, står middagen(?) i ugnen. Makaronilåda blir det. Och alla uppmaningar om att man inte bör äta efter klockan 18 är alltså inte något som vi håller i den här lilla familjen.

  Det är hemskt hur illa jag behandlar min kropp vad gäller kosten... Och inte är det första gången jag grämer mig, men jag har INGET som helst matintresse (mer än att äta den), och jag ser det bara som pest och pina att stå och laga mat, och sedan väntar disken. Jag har verkligen jättesvårt för att motivera mig till att laga mat, och då blir det inte bara onyttigt - det blir onödigt kostsamt också. Det är något jag jobbar med, och det går i perioder; ibland går det riktigt bra med allt ifrån matidéer till att handla, laga, äta och diska, men sedan tappar man idéerna och då är det kört.
   
  Sedan har vi även detta med att äta lagom, alltså in för mycket. Där har jag också något att jobba med, för jag äter väldigt, väldigt mycket och nej, riktigt så mycket behöver jag inte nu längre, men ögonen är svåra att vänja om.
   
  Fann en lite kul bild, dock är det ju inte formen som är det viktiga utan att man ska orka göra det man vill och må bra!
   


  Kommentarer
  Anni

  Men vafan, äta bör man annars dör man :D
  Jag äter typ enbart skit. Är livrädd för nyckelhålsmärkning, lightprodukter och fullkorn. Äter något onyttigt minst en gång i timmen, oavsett vart jag befinner mig. Mat är det bästa som finns :D och spec när man äter efter kl 18 ;)

  Svar: JA! Så är det fan! Och även om jag känner att sambokilona är påtagliga (milt uttryck, de attackerar!) så går det ju inte att låta bli -.-' Men du fick väl inte den magnetiska mat-genen? ;)
  vinna.blogg.se

  2014-02-26 @ 19:47:54 | URL: http://teamoveson.blogg.de


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.