• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • När man börjar gräva bland bilder så blir man så nostalgisk, men det stärker även både motivationen och längtan till sommaren och allt vad det innebär. Många av bilderna är från Sävsjö, och förra året var första året jag var i den klubben. Jag måste nog säga att det verkar helt klart vara den mest trevliga ridklubb jag någonsin vart på! Så vänliga människor, presigelöst och alla är glada - stämningen var på topp varje gång man var där ute och startade P&J!
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Jag saknar många stunder (speciellt dem med Pärla, som inte kommer återkomma), men längtar verkligen så himla mycket till kommande stunder, och då framför allt med Aleccis. Måtte 2014 bli ett toppenår!


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Jag har tänkt precis samma sak om ridklubben i Sävsjö, såå trevlig och prestigelös! :D

  Svar: Ja det är säkert den enda (i alla fall som jag har besökt) som är så "enkel" och lättsam :)
  vinna.blogg.se

  2014-02-17 @ 17:35:26 | URL: http://epicevelina.blogg.se/
  Erica Johansson

  Vilka härliga bilder, gillar era egna hinder ;P Jag tror på 2014, vi måste bara grunda bra, träna, träna och träna :D

  Svar: Haha, de ser väl roliga ut men är rätt eländiga :P Blåser omkull för minsta lilla och är svårt att få till jämnhöga om man inte har jämn uppsättning av alla prylar man använder :) Det är så mycket lättare sagt än gjort, det där med att grunda och träna - motivationen tryter, kunskapen tryter och tålamodet tryter. Men visst är det bara att fortsätta. Det finns ju inga genvägar! :)
  vinna.blogg.se

  2014-02-19 @ 01:06:03 | URL: http://icusen.blogg.se/
  Josefine - Utlandssvenskan

  Riktigt fina hästar!:)

  Svar: Tack (:
  vinna.blogg.se

  2014-02-20 @ 22:21:30 | URL: http://yohseefeen.blogspot.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.