• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blandade bilder

  Jag skulle leta efter en bild som jag trodde fanns i bloggarkivet, men det gjorde den inte. Men under tiden jag bläddrade igenom så kände jag att några kunde återpubliceras (heter det ens så?) så här är ett inlägg fyllt med bilder från dåtid till nutid med mestadels hästar och då framför allt Aleccis och Pärla, men även Mellonie, Adde och så vår fantastiska hund på första bilden. Staffan skulle dra den där skrindan (kolla in vår snygga ombyggnation från dragstång(?) till skaklar. Det var bara det att han hellre la sig i, än var framför, haha! Detsamma gällde bland annat pulkor. Världens mest fantastiska hund <3 Ska man ha en hund, så ska det vara en Staffan!
   


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
      

  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.