• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Besiktning

  Hähä, höll nästan på att glömma. Ska ju besiktiga min alldeles för nya bil (för min smak) idag. Han är en 94:a = 20 år i år, men jag är inte riktigt bekväm med alla moderna funktioner i honom, Jag menar, det är till och med en krockkudde i honom. Sjukt ovant. (Fungerar säkert inte, men ändå.) Sen är han för "mjuk"; inredningen är för "mjuk" i linjer och sådär, ratten är för rund (höll jag på att skriva, hahaha, alltså, klart ratten ska vara rund - PÅ UTSIDAN, men inte inuti). Maaah, jag är inte mogen för en bil från nittiotalet, åttiotalet matchar mig så mycket bättre!
   
  Men eftersom jag reser iväg i helgen så flyttade jag fram besiktningen till dag istället, och det är alltid spännande att besiktiga en nyköpt bil. Blir intressant att se hur han är i golvet. (Knäckebröd frågetecken.) Men en sak är ju alltid bra, och det är att han inte är stolpkörd och det blinkar som det ska överallt samt till och med bromsljuset fungerar ju, inte illa!
   
  Ärligt talat så är det bara en sak jag oroar mig för (plånboken håller krampaktigt i sig), och det är sprickan i framrutan... Sen lär det ju alltid bli slitagegrejer (tycker bromsarna tar rätt dåligt t ex), men det får man alltid räkna med. Jag har faktiskt inte orkat kolla igenom honom så noga, utan mest bara tutat och kört.
   
  #sprickjävelirutfan #underbartajming #highfuckingfive


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.