• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att man kan längta så

  Igår kväll blev jag väldigt sugen på att springa idag på morgonen, men det var inte lika lockande i morse. Efter lite motivationsletande tog jag ändå en kort sväng innan dusch och frukost - och gissa vem som ska träffa en "gammal" klasskompis idag?! ÅH VAD JAG HAR LÄNGTAT!
   
  Jag och Emilia var ju de enda tjejerna i gruppen som gick yrkesförarutbildningen förra året, men då vi bor en bit ifrån varandra (hon bor i Jönköping) så har det inte blivit att vi har träffats sedan vi gick utbildningen. Men nu har vi bokat in en "repris" av hur det kunde se ut en vanlig vardag då vi åt lunch på stan. Eksjö blir det alltså, precis som "förr", och vi kommer dels äta lunch men säkerligen även gå på stan. Vi klickade så himla bra och vad vi har skrattat under hela utbildningen!
   
  Så det ser jag verkligen fram emot. Därefter ska min systers "bonusdotter" komma förbi och prova lite kläder för att se om hon kan ha något av det jag ska göra mig av med. På kvällen blir det en tur med Pärla. Vi kommer köra henne idag, för att lyckas få in hennes motion och även få det att klaffa med andra saker. Så det passar bra.
   
  Det blir en annorlunda dag idag, men det blir absolut uppskattat att se något nytt!
   
  Bilder från utbildningen.
   
   
   
   


   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.