• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis hoppning

  Hon var verkligen jätte, jätte, jättefin! Eller ja, hela tiden förutom i slutet då hon blev trött och då börjar hon springa. När hon blir springig så är det inte så mycket annat att göra än att låta henne gå på, så det är lite tråkigt. Men i början var hon kanonfin! Förresten så bjöd hon på lite cirkuskonster idag, haha! Första gången någonsin som hon klippte av ett bocksprång (alltså riktigt, med huvudet ner, och baken i luften) senare kom även en bakutspark. Det är lite gulligt faktiskt.
   
  I eftermiddag red Ida Pärla och de fick rida på LP efter en trav runt halva flugebyrundan. Halter utan att ta i munnen och sen lite övergångar. Sedan piggnade Pärla till rejält kan man säga, haha! Älskade gamla häst, så mycket lycka hon skänker mig :')
   
  Ida och Pärla på en ridlektion på klubben under sensommaren.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.