• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vänstersidan, jag hatar dig :)

  Jag är otroligt stel och jävlig i min vänstersida; axel och armen. Gissa vad som händer när man inte kan vara mjuk och följsam, utan låser armen (omedvetet, tills den är så låst att det blir omöjligt att röra den överhuvudtaget - då märker man det, och då har man problem) - för vad är det egentligen som händer med hästen när man inte kan röra ena armen? Hej mottrycksdjur!
   
  Jag försöker verkligen röra och använda den armen och hela vägen till handen på ett lite, lite överdrivet vis bara för att behålla rörelsen. Men ärligt talat tror jag något är fel i kroppen, för jag har fått jättestora problem med hela vänstersidan sedan jag sträckte den.
   
  Förutom det så hade vi ändå ett bra pass idag, jag och Aleccis. Joggade igång genom skogen och red sedan dressyr en stund på LP. Eller försökte. Skrittade därifrån och hem sen, så hon fick en längre avskrittning än vanligt. Jag visste inte hur mycket tid jag hade, men trodde den var knapp för jag var seg igång idag. Man blir ju det när man ska vänja sig vid att vara vaken länge = sova länge = förstöra hela dagen. Hade verkligen tänkt att hinna rida Pärla med, men nu och ytterligare två veckor framåt så är det fortfarande Aleccis som går på helfart och det är alltså även hon som blir prioriterad allra högst när planeringen svajar.
   
  Sitter för tillfället och slänger i mig en tallrik (köpt, såklart) tomtegröt. Det är verkligen, verkligen inte samma sak som den som stod på matbordet vintertid under uppväxten, men är man sugen på jul så är man. Och det var vad maxi hade. Sen är jag redo för jobb.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.